Vulcan in België

☎  +322/319.45.45

Vulcan anti-scale system

Kwaliteitscertificaten


UL-goedkeuring

UL logoUnderwriters Laboratories Inc. (UL) is een internationale instelling die zich bezighoudt met veiligheid en kwaliteit. Ze bevindt zich in het Amerikaanse Illinois. Het UL-keurmerk betekent dat UL de elektronica in het product heeft getest en beoordeeld, om te garanderen dat ze voldoet aan strikte veiligheidsrichtlijnen. Alle voedingsadapters voor Vulcan voldoen aan internationale normen en aan deze veiligheidsvoorwaarden.

 Ul Letter

     
vulcan descaler
vulcan descaler
     

De Duitse TÜV/GS

TÜV LogoDe TÜV is een onafhankelijke Duitse instelling die producten onderzoekt op hun betrouwbaarheid en veiligheid. Het TÜV/GS-keurmerk geeft aan dat een product tests heeft ondergaan, voldoet aan de strikte richtlijnen van TÜV/GS en gecertificeerd is voor veiligheid, in overeenstemming met de Duitse wet op de veiligheid van apparatuur. Het GS-keurmerk impliceert regelmatige fabrieksinspecties en certificeert de systeemkwaliteit in het productieproces. De wet schrijft regelmatige evaluaties voor door inspecteurs, om na te gaan of de producent al dan niet de productiespecificaties kan aanhouden. Tijdens de inspecties in de fabriek worden het kwaliteitssysteem, de toepassing daarvan en de productieomgeving beoordeeld en worden tests uitgevoerd op de productie- en meetapparatuur.
 

TÜV letter


     
vulcan descaler
vulcan descaler
     

CE-goedkeuring

CE LogoHet CE-keurmerk geeft aan dat een product voldoet aan de Duitse en Europese regelgeving inzake veiligheid en gezondheid van de consument en milieu. “CWT verklaart hierbij dat dit product werkt in overeenstemming met de volgende EU-richtlijnen: 73/23/EG; 89/336/EG, wat wordt gegarandeerd door het CE-keurmerk. De apparatuur is in overeenstemming met de vereisten van de Duitse industriële veiligheidswet en de Europese laagspanningsrichtlijn.”
 

ce letter     
vulcan descaler
vulcan descaler
     

Certificaat van herkomst: Duitsland

IHK LogoHet CO (Certificate of Origin – certificaat van herkomst) vermeldt officieel het land waarvan een goed afkomstig is. In Duitsland wordt dit certificaat uitgereikt door de Duitse Kamer van Koophandel (IHK). Het geeft de Duitse herkomst aan op basis van een uitgebreid onderzoek van de herkomst van de afzonderlijke onderdelen van het product en de productievestiging in Duitsland.
 

ihk letter
Copyright: Christiani Wassertechnik GmbH (CWT) | Imprint